dinsdag, 16 juli 2024

De avondvierdaagse start 14 mei

DEVENTER – De Stichting Avondvierdaagse Deventer, organiseert dit jaar haar 74ste avondwandelvierdaagse. De organisatie hoopt ook dit jaar een groot aantal deelnemers te mogen begroeten, niet alleen de individuele wandelaars en leerlingen van de Deventer scholen, maar ook uit andere groepen van sportieve, educatieve en culturele verenigingen. De Avondvierdaagse Deventer wordt gehouden van 14 mei tot en met 17 mei 2018. Op maandag t/m donderdag kunnen de individuele wandelaars starten om 18:30 uur.

PROGRAMMA AVONDVIERDAAGSE DEVENTER

1e avond maandag 14 mei
start: Speeltuinvereniging “De Driehoek”, Rielerweg 110, 7416 ZJ Deventer
2e avond dinsdag 15 mei
start: Koninklijke UD, ’t SCHOOTSVELD, David Wijnveldtweg 4, 7425 AC Colmschate
3e avond woensdag 16 mei
start: Clubhuis FC RDC, Bredenhorst 183, 7414 HE Deventer
4e avond donderdag 17 mei
start: Buurt- en speeltuinvereniging “Wijk 16”, Zutphenselaan 18, 7411 AC Deventer

De intocht op 17 mei wordt een gezellige happening. De groepen starten om 19.00 uur bij Wijk 16 voor de intocht. De afstand van ruim 4,5 kilometer wordt gezamenlijk afgelegd en er is geen officiële rust. Een aantal muziekkorpsen begeleiden de wandelaars tijdens de intocht. Burgemeester Heidema zal de wandelaars op het Grote Kerkhof feestelijk onthalen. Elke dag wordt er op de rustplaatsen weer muziek ten gehore gebracht. Kortom het wordt weer een
gezellige, muzikale vierdaagse.

Het is ook mogelijk 1,2 of 3 dagen te lopen. De zogenaamde avondtocht. Hiervoor is een dagmedaille beschikbaar. Wandelaars kunnen zich inschrijven op het startbureau bij de startlocatie, deze is rond 18:00 uur geopend.

Vorig artikelGemeente gaat controleren op hondenbelasting
Volgend artikelGrote controle Deventer levert 40 auto’s op
error: Content is beschermd!!!