Welkom bij Anytime Fitness Deventer-Vijfhoek!
Uniek is dat Anytime Fitness 24/7 geopend is, je hoeft dus niet meer na te denken “ Zijn ze nu open of niet?” Met jouw unieke en persoonlijke toegangssleutel kun je nu trainen wanneer het je uitkomt en dit 365 dagen per jaar! Met deze sleutel heb je zowel toegang tot alle clubs in Nederland (ruim 70) als bij alle, meer dan 4.000 vestigingen, wereldwijd!

Bij Anytime Fitness vind jeTraining, Live Groepslessen (Les Mills) zoals BodyPump, BodyBalance, Grit Strength, maar ook Dance en Battle Combat. Daarnaast bieden zij ook Virtual Spinning, Hardloopclinics en Outdoor Bootcamp. Anytime Fitness biedt eveneens mogelijkheden voor Personal Training.

Er is veel aandacht voor de leden. Hun enthousiaste en gediplomeerd team, zijn gedreven om leden te begeleiden bij het behalen van hun doelstellingen. Gezelligheid is ook belangrijk. In de member lounge kun je na het trainen even bijpraten onder het genot van een gratis kopje koffie/thee. Ook brengen ze graag mensen samen door het regelmatig organiseren van evenementen!

Je bent van harte welkom op de club om een keertje persoonlijk kennis te maken en te bekijken wat we je te bieden hebben. Anytime Fitness hanteert een all-in lidmaatschap.

SPORTEN VOOR 1 EURO? HET KAN!

Je merkt direct dat sporten bij Anytime Fitness anders is. De omgeving is uitnodigend; je voelt je er thuis. Je krijgt er de begeleiding die je nodig hebt. Die persoonlijke aanpak tekent Anytime Fitness. We helpen je jouw grenzen te verleggen. Zo bereik je jouw doelen, voel je je goed en dat straal je uit. Wat je reden ook is om te starten met fitness en welke doelen je ook wil behalen, onze trainers staan klaar om jou te coachen en te motiveren zodat ook jij je sportieve ambities kan waarmaken.
Meer dan 3 miljoen vrouwen en mannen wereldwijd kozen al voor Anytime Fitness. Of we ook jouw favoriete sportclub worden?Kom langs aan de Johan Wagenaarlaan 1 in Deventer om kennis te maken en gebruik te maken van het Zomerfit voordeel.  Je start in deze periode voor 1 euro!  De actie loopt tot en met 22 mei 2018!

Bezoek ook onze facebooksite waar we je op de hoogte houden van onze activiteiten. www.facebook.com/AnytimeFitnessDeventerVijfhoek.

Of onze website www.anytimefitness.nl

Vorig artikelBasisschool Slingerbos opent klimaatproof schoolplein
Volgend artikelMK de Manvan in Cultuurhuus Braakhekke