BATHMEN – Op 23 juni aanstaande komen alle paardengekken én hun aanhang – lotgenoten van MK de Manvan – in Cultuurhuus Braakhekke in Bathmen bijeen voor de allereerste Nederlandse hippische cabaretvoorstelling. MK de Manvan, die jarenlang hilarische columns schreef voor paardenbladen als De Hoefslag en Bit, is met zijn verhaal én liedjes het theater in gegaan. De opkomst is groot, evenals de herkenbaarheid voor álle paardenmeisjes, én hun aanhang.

Muzikale hippische cabaretshow

Gék van paarden

Tot grote verrassing van de pasgetrouwde zakenman MK de Manvan bleek zijn charmante echtgenote gek van paarden. Hij was in een hippisch huwelijk terecht gekomen! Sindsdien brengt hij alle vrije uurtjes door met grote en kleinere hinnikende dieren, assisteert hij op wedstrijden waar hij werkelijk niets van begrijpt, doet hij zijn best om het ‘paardenjargon’ ooit te beheersen en hoopt hij eens, ondanks menige blauwe plek en pijnlijke spier, het rijden op deze edele dieren ook onder de knie te krijgen. Zijn spaarrekening geeft een neerwaartse spiraal aan terwijl hij zich afvraagt hoe het kan dat er steeds meer zadels, trailers en paarden op zijn erf verschijnen. Gék van paarden wordt MK de Manvan, maar met geheven hoofd en de neus dicht (tijdens het uitmesten van de stallen) weet hij zich een weg te banen in de wereld van de paardenliefhebbers.
Over zijn belevenissen schrijft hij als MK de Manvan al jaren hilarische columns voor paardenmagazines in binnen- en buitenland, waarbij hij paardenvrouwen een spiegel voorhoudt en hun echtgenoten hoop geeft.
MK de Manvan brengt een nieuw genre: paardencabaret. Hij vertelt droog en komisch hoe hij het hoofd probeert te bieden aan de paardenperikelen van zijn vrouw en brengt op uiterst muzikale wijze prachtige songs over een leven met paarden ten gehore.

De voorstelling:

MK de Manvan speelt Gek van paarden
23 juni a.s., inloop vanaf 20.00 uur, aanvang 20.30 uur
Stichting Cultuurhuus Bathmen | 6-A Schoolstraat | 7437 AE Bathmen | Nederland

Kaartverkoop via de website van MK de Manvan: https://mkdemanvan.nl/agenda/

Een ticket kost € 19,04, inclusief een kopje thee/koffie

Vorig artikelDeventer Nieuws zakelijk: Anytime Fitness Vijfhoek
Volgend artikelSamenwerkings

gemeente geeft Deventer theaterstuk cadeau