Ik leef mijn eigen droom in Cafetaria de Smulhoek
Marko Westerveld (33) bestiert sinds maart dit jaar cafetaria de Smulhoek aan de 1e weerdsweg 108 te Deventer. Begin dit jaar nam Westerveld de Smulhoek over, dat toen bijna een jaar gesloten is geweest. Na wat kluswerk is de cafetaria sinds 14 maart jl. weer open onder de zelfde naam ‘de Smulhoek’.

Als kleine jongen droomde Westerveld al van zijn eigen cafetaria. “Door een misstap van de pachter van de cafetaria op onze camping, nu 19 jaar geleden, werd er een beroep op mij gedaan of ik hem zou willen helpen. Die vraag resulteerde in een zomer lang patat bakken en mee zingen met Guus Meeuwis’’.

Bij de Smulhoek is het assortiment heel bewust gekozen, waarbij kwaliteit boven de kwantiteit gaat en dat wordt beaamd door de klanten die de weg goed weten te vinden naar de Smulhoek. “Er is al veel van hetzelfde, dus wij willen uniek zijn’’, zegt Westerveld. Ik wil achter de producten kunnen staan die wij verkopen. Zo bevatten onze standaard kroketten draadjes vlees en worden deze op ambachtelijke wijze gemaakt. Maar ook de olie is bijzonder, deze is namelijk volledig e-nummer vrij! Dat vind je nergens anders in Deventer.

Het trotse team van de Smulhoek nodigt u van harte uit, voor een unieke beleving aan de 1e weerdsweg 108 op de Zandweerd te Deventer.

Cafetaria de Smulhoek Deventer

1e Weerdsweg 108
7412WX Deventer

Telefoonnr.: 0570 – 714897

www.smulhoek.net

Vorig artikelEis 13 en 17 jaar voor moord Hassan Sarikus
Volgend artikelThema

bijeenkomst blessure

preventie 50-plussers