Door Harry Vos
DIEPENVEEN – Langs de Wechelerweg in Diepenveen ligt regelmatig rommel welke gedumpt is omdat men bij het overlaatstation per kilo moet betalen als je je honderd kilo kaart al vol hebt. Nu is het niet zo moeilijk om een paar vuilnis zakken uit je auto te gooien, maar een vrieskist met daarin ook nog eens allerlei troep vervoer je maar zo niet. Maar men heeft het toch voor elkaar gekregen om zo’n grote kist langs de Wechelerweg te dumpen. Dit moet wel gebeurd zijn met een auto met aanhanger of een busje en dan heb je ook nog meerdere personen nodig want z’n vrieskist weegt nog wel wat. Nu weet ik niet wie het Goed moet bellen want die zamelen namens de gemeente apparaten in waar een stekker aan zit. Maar er zullen genoeg ambtenaren langs komen die het als hun plicht vinden dit door te geven aan de verantwoordelijke wethouder welke dan actie zal ondernemen.

Vorig artikelMinister Slob op werkbezoek om technisch onderwijs te zien
Volgend artikelBewoners van Voorstad pakken met 2,2 km lange sjaal iedereen in!