DEVENTER – Op woensdag 25 april hebben de leerlingen van groep 1 t/m 8 van de Deventer Leerschool zich in het zweet gelopen tijdens de sponsorloop voor Kika. Zij werden voor elk rondje gesponsord door familie, vrienden en buren en liepen zo het fantastische bedrag van € 5.814,20 bij elkaar! Patrick van der Pijl, samen met de Deventer Leerschool initiatiefnemer van de sponsorloop: “Hier wordt je toch stil van….. wat een waanzinnige prestatie van al deze toppers van de Deventer Leerschool!”.

Er worden alweer snode plannen gesmeed voor de volgende mooie acties en evenementen voor Kika! Verdere info hierover volgt uiteraard nog. Patrick loopt zelf op 4 november de marathon van New York voor Kika maar heeft alweer een volgende uitdaging gevonden: De Marathon van Chicago 2019 voor Kika!

Doneren voor Kika wordt erg gewaardeerd en kan op: https://2019.runforkikamarathon.nl/patrick-van-der-pijl

Vorig artikelSwing en luistermuziek in de Muziekkoepel Nering Bögel
Volgend artikelStarbucks station Deventer gaat sluiten