DEVENTER – swingende jazz is dit een uitgelezen kans om te genieten van hun zorgvuldig samengestelde repertoire van Hanzestadband Deventer. Denk daarbij aan de klassiekers van o.a. Count Basie, Michael Bublé, Frank Sinatra, Norah Jones en Jamie Cullum. Met de mix van Jazz,  Pop,  Latin, instrumentale en zang nummers zorgt de band er voor dat je een prachtig en afwisselend openlucht concert voorgeschoteld krijgt. In de pauze van de band treedt het duo Embrace op met mooie luistermuziek in akoestische setting.

De Hanzestad Big Band Deventer bestaat sinds 1996 en staat onder leiding van dirigent en trompettist Arjan Stam. Energiek, enthousiast, muzikaal en van goed amateurniveau kenmerken de band. ‘Samen muziek maken waar we enthousiast over zijn, dát is waar we als band voor gaan en staan. Maar ook willen we het plezier dat we er zelf aan beleven uitdragen en delen, zodat het een aanstekelijke werking krijgt op de luisteraar’, aldus zanger Ad Nijland. Samen met zangeres Coby Beck nemen zij de vocalen voor hun rekening. Dat wordt stoelen aan de kant en swingen in het Worpplantsoen.

Embrace bestaat uit Charlotte Oosterwegel (zang) en Raymond van der Vechte (piano). Zij spelen de mooiste nummers van toen en nu in een akoestische setting. Laat je verrassen door de warme stem van Charlotte en de piano-arrangementen van Raymond.

De wekelijkse gratis zondagmiddag concerten zijn van 14.30 tot 16.30 uur. Versnaperingen zijn verkrijgbaar in de nostalgische kiosk en in het park is een toiletgelegenheid. Meer info: www.muziekkoepelneringbogel.nl .

Vorig artikelExpositie ‘Thuis in het Gemeene Leven’
Volgend artikelGeslaagde sponsorloop voor Kika op de Deventer Leerschool!