DEVENTER – De Deventer topkapper Ad Peters heeft nu ook zelf het boetekleed aangetrokken over zijn gewraakte opmerkingen over bosnegers. Eerder al bood de redactie van het tv-programma excuses aan voor de omstreden uitspraak. “Dit was een slip of the tongue en geen moment racistisch bedoeld.” Peters deed zijn uitlatingen in het RTL tv-programma Bubbels & Gloss, waarvan hij medepresentator is.

De schriftelijke reactie van Ad Peters:

“Ik betreur de uitspraak die ik heb gedaan in het programma ‘Bubbels & Gloss’. Het is in geen geval de bedoeling geweest iemand te kwetsen en ik bied hiervoor mijn oprechte excuses aan. Zowel internationaal als in Nederland is afro-american hair niet meer weg te denken uit het modebeeld. Ook op de internationale catwalks is afro-american hair hot bij alle topmodellen en dat is een ontwikkeling die ik toejuich.”

Vorig artikelPlaatselijk belang Averlo Frieswijk Jaarvergadering op 24 mei
Volgend artikelWoningbouw

vereniging Rentree waarschuwt voor ‘nepcontroleurs’