DEVENTER – Zondag nacht hebben er in de omgeving van de 2e kruisstraat in Deventer meerdere auto’s in de brand gestaan. Een bewoner werd rond 4.00 uur wakker van een vreemd geluid en zag dat er een auto in brand stond. Direct heeft zij de politie gebeld. Bij aankomst bleken er vier voertuigen in de brand te staan. Een schutting vatte ook vlam. De brandweer heeft de brandende auto’s en de schutting geblust. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de branden.

Getuigen
De politie is ook nog op zoek naar getuigen. Graag komen we in contact met mensen die getuigen zijn geweest van de autobranden en waar de politie nog niet mee heeft gesproken. Mocht u opnames hebben gemaakt of andere informatie bezitten, neem dan contact met ons op. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Vorig artikelDames van Daventria schrijven geschiedenis
Volgend artikelWonen in een park voormalig Geertruiden Ziekenhuis