DEVENTER – Theatergroep Niet Alles op een Rijtje maakt voorstellingen over vooroordelen waar mensen met een psychiatrische achtergrond tegenaan lopen. Op 9 april ging de  voorstelling Gekke(n)huis in première en is nog 1 keer te zien op maandag 9 juni om 20.00 uur in de Deventer Schouwburg.

Gekke(n)huis is tot stand gekomen op basis van zelfbedachte verhalen en eigen ervaringen van de spelers rondom het thema “thuis”. Waar voel jij je thuis? Wat doe je eigenlijk het liefste thuis? Welke eigenaardigheden houden wij binnenshuis?

Regisseur Luisella Lai weet op haar  geheel eigen wijze de ervaringen van de spelers om te zetten in een voorstelling, waar je blij van wordt, die ontroert en nooit saai is. Haar voorstellingen zijn voor zowel de spelers als publiek altijd weer een unieke en onvergetelijke ervaring.

Kaarten voor de voorstelling zijn verkrijgbaar via www.deventerschouwburg.nl. Voor meer informatie kun je terecht op  www.kunstcircuit.nl

Vorig artikelNieuw verkooppunt van boeken van het Rode Kruis in de Walstraat
Volgend artikel14e Swift Top 12 toernooi