DEVENTER – Op zondag 3 juni a.s. organiseert de toernooicommissie van TTV Swift voor de 14de keer het Swift Top 12 toernooi. Al jaren is gebleken dat dit toernooi zijn bestaansrecht ontleed aan het feit dat het deelnemersveld ieder jaar ongekend sterk is. Naast de Nederlandskampioen Heren Dubbel van 2018 en toernooiwinnaar van vorig jaar Martijn de Vries zullen ook dit jaar weer louter speler meedoen die in de competitie 1ste of eredivisie spelen. Bijzonder is het dat dit jaar voor het eerst sinds 2014 Bas Hergelink weer op het toernooi aanwezig is. Naast hem is Jelle Bosman de 2de Deventernaar die dit jaar meedoet. Beide spelers hebben als jeugdspeler een Swift verleden. Naast spelers die in het verleden al vaker aan het toernooi hebben deelgenomen, zijn er dit jaar ook twee debutanten. Het is de organisatie gelukt twee getalenteerde jeugdspelers naar Deventer te halen. Beide jongens hebben de leeftijd van 15 jaar, maar presteren in de seniorencompetitie nu al op 1ste divisie nivea u.

Al met al reden genoeg om op zondag 3 juni naar TTV Swift aan de Bekkumerstraat 11 te komen om van zeer dichtbij getuige te kunnen zijn van tafeltennis op niveau. De aanvang van het toernooi is om 11.00 uur en de toegang is gratis.

Vorig artikelNiet Alles op een Rijtje
Volgend artikelD.V.V. Go-Ahead bouwt aan fundament