BATHMEN – Eind april kondigde Rabobank Salland het sluiten aan van de geldautomaat en sealbag automaat in Bathmen. Directeur Ed den Besten gaf aan dat de bank zich oriënteerde op een geschikte locatie voor een andere geldautomaat. Die locatie is gevonden. Henri Bakker van Welkoop Bathmen biedt in zijn winkel graag ruimte aan om daar een zogeheten instore geldautomaat te plaatsen. De verwachting is dat vanaf medio juli tijdens de openingstijden van de Welkoop winkel bij deze automaat geld opgenomen kan worden.Tot dit is gerealiseerd kan men geld opnemen bij een van de andere automaten van de bank, bijvoorbeeld de automaat aan de Salomonszegel 1 in Colmschate. Ook is geld opnemen mogelijk bij de geldautomaat in de Emté supermarkt in Bathmen. Klanten die het lastig vinden om zelf naar een van de andere automaten te komen, kunnen zich aanmelden voor de Rabo Geld Expres. Na registratie voor deelname aan de Geld Expres bezorgt de bank het geld thuis op vastgestelde dagen. Voor informatie hierover kunnen klanten contact opnemen met de bank via tel. 0570 –  50 85 55.

Vorig artikelWeerbericht vrijdag
Volgend artikelInschuiven tunnelbak trekt bekijks