vrijdag, 24 mei 2024

Open middag Deventer kano vereniging druk bezocht

DEVENTER – Terwijl om 13 uur de regen nog tegen de ruiten sloeg bleken de weergoden de Open middag van de Deventer Kano Vereniging toch gunstig gezind. Het klaarde daarna snel op en de bezoekers stroomden toe. Velen gingen ook proefvaren in de diverse kano’s die klaar lagen. Na een korte instructie en het aanmeten van een zwemvest werd er onder begeleiding gekanood. Er was koffie, thee en informatie over de kanocursussen die in mei starten. Wie al overtuigd was hoe leuk kanoën is schreef zich ook in.

Open dag gemist maar toch zin om te komen kanoën? Meldt je dan aan voor een van de cursussen. Het enige wat je nodig hebt is een zwemdiploma en zwemkleding.

Ben je onder de 18 jaar:

* Jeugdcursus (10-18jaar) 6 lessen vanaf woensdag 9 mei van 18.30-20 uur voor 60 euro.

* Speciaal voor middelbare scholieren is er een stoomcursus kanopolo. Vanaf donderdagmiddag 24 mei, 11 lessen in totaal 2 keer per week voor 60 euro. (inschrijven via de scholen of via de website). Vrijblijvende proeflessen op 14 en 17 mei om 16.15 uur.

Ben je nieuwsgierig naar kanopolo? Kom eens kijken op de jeugdpolo op maandagavond om 19 uur.

Voor volwassenen is er:

* De Volwassen cursus toervaren (vanaf 18 jaar) vanaf dinsdag 15 mei om 19.30 uur, 6 lessen voor 100 euro.

* De Kanopolo beginnerscursus: elke woensdagavond vanaf 2 mei.

Elke woensdagavond kun je proefvaren. Wil je door? Kom dan 8 keer meevaren voor 60 euro. En elke week krijg je les in een onderdeel van het kanopoloën en natuurlijk speel je ook een wedstrijdje mee.

Vorig artikelAfsluiting Brinkgreverweg vanaf 04 mei
Volgend artikelTim (29) staat op 4 mei als jonge veteraan op De Dam
error: Content is beschermd!!!