DEVENTER– Het Veteranencafé in Deventer wordt een feit! Vanaf 22 mei aanstaande is iedere derde dinsdag van de maand vanaf 19.15 Grand Café de Heeren het decor voor het Veteranencafé. Tijdens de eerste ontmoetingsavond zal om 19:00 de opening worden verricht door de Burgemeester van Deventer Andries Heidema en met de Militaire Willems-Orde gedecoreerde Majoor Marco Kroon.

Grand Café de Heeren moet in Deventer tijdens deze avonden een ontmoetingsplek worden voor de ongeveer 500 veteranen die de gemeente Deventer rijk is. Initiatiefnemer Niels van Bockel, zelf uitgezonden geweest tijdens de ISAF-missie in Afghanistan, heeft als doel om ook van het ‘Veteranencafé Deventer’ een begrip te maken. Voor meer informatie: www.veteranendeventer.nl.

Ben je dus veteraan? Of juist het thuisfront of gewoon belangstellende, het Veteranencafé is voor iedereen vrij toegankelijk.

Wij hopen u allemaal te mogen verwelkomen op dinsdag 22 mei bij Grand Café de Heeren. I.v.m. met de speciale opening is de inloop op deze eerste ontmoetingsavond al vanaf 18:30!

Vorig artikelGAE verlengt 4.732 seizoenkaarten
Volgend artikel‘Beter met je buren’ start met spreekuur