SCHALKHAAR – De prijswinnaar van de winkeliersactie maand april is Aniek Brugge – Aarnink. Ze kreeg een mooie Ray Ban zonnebril die ze bij Mark Optiek heeft uitgezocht.

Het zomerseizoen is in volle gang, hoogtijd om te kijken of je huidige zonnebril nog goed is. Toe aan een nieuwe, een zonnebril er bij? Kom dan eens langs bij Mark Optiek, hier vind je zonnebrillen in alle prijsklassen. We hebben bijvoorbeeld zonnebrillen van Serengeti, Revo, Ray Ban, Persol, Dick Moby, Liu Jo en Superdry. Joost kan je alles vertellen over de verschillen in de zonnebrillen, waar je op moet letten en welk type glas het beste is voor voor het gebruik. Zit je bijvoorbeeld veel in de auto, of juist veel aan/op het water. Voor alle verschillende omstandig heden is er een oplossing. Heb je een zonnebril op sterkte nodig, dan krijg je het 2e glas cadeau!

Uiteraard kan je bij Mark Optiek ook terecht voor gewone brillen, een complete enkelvoudige bril is er al vanaf €149,- incl. ontspiegeling en kraswerende laag, een multifocale bril is er compleet vanaf € 299,- Draag je liever contactlenzen? Ook hier kunnen we je in adviseren, en bekijken welk lenstype voor jou het meest geschikt is. Kortom, kom eens binnen kijken bij Mark Optiek.

Vorig artikelHet Opgestoken Vingertje…van de Wagging Finger Distilleerderij
Volgend artikelSpeelgoedmuseum in Kantongerecht blijkt niet haalbaar