DEVENTER – Misschien heeft u zelf, of heeft uw naaste zorg nodig. Waar kunt u dan het beste terecht? En hoe zit het eigenlijk met de kwaliteit en met de kosten voor zorg? Vragen waar wij bij Salland Zorgverzekeringen dagelijks over spreken en waar we als zorgverzekeraar een rol in hebben. En waarover de ledenraad van onze coöperatie meedenkt.

Praat mee over de dienstverlening

Wij zoeken op dit moment een aantal nieuwe leden, die klant zijn bij Salland Zorgverzekeringen en die gemotiveerd zijn om op positief-kritische wijze een bijdrage te leveren.

De ledenraad heeft een aantal formele bevoegdheden, zoals het vaststellen van de jaarrekening en instemmen met een wijziging van de statuten. Daarnaast kijkt en denkt de ledenraad in een vroeg stadium mee met het zorginkoopbeleid en deelt de ledenraad zijn ervaringen met onze producten en diensten.

Stelt u zich kandidaat?

Meld u zich dan aan met een korte motivatie en beknopt CV, via staf@eno.nl. Meer informatie over de ledenraad vind u op http://www.eno.nl/over-ons/ledenraad.

Vorig artikelVoorleesExpress zoekt voorlezers
Volgend artikelZaterdag 19 mei Swingnight Boode Bathmen