DEVENTER – VoorleesExpress is een project waarbij vrijwilligers een half jaar lang wekelijks voorlezen bij gezinnen met kinderen van 2 t/m 8 jaar. De nadruk ligt op leesbevordering en taalstimulering. VoorleesExpress Deventer wordt uitgevoerd door de Bibliotheek Deventer en de organisatie is op zoek naar enthousiaste voorlezers voor het nieuwe voorleesseizoen dat start in september 2018.

VoorleesExpress Deventer is op zoek naar betrokken en enthousiaste voorlezers vanaf 18 jaar met een passie voor (voor)lezen en affiniteit met kinderen. Alle voorlezers krijgen als voorbereiding een workshop interactief voorlezen en worden begeleid vanuit de Bibliotheek Deventer. Meer informatie is te vinden op http://voorleesexpress.nl/locatie/deventer Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij de VoorleesExpress Deventer, voorleesexpress@obdeventer.nl

Vorig artikelAangepast wielrennen is wezenlijk onderdeel van De Zwaluwen
Volgend artikelSalland Zorg

verzekeringen zoekt mensen voor de ledenraad