Door Erwin Hoogenboom
Donderdagochtend is het bewolkt en er vallen enkele lichte regenbuien. Met een zwakke wind die vanuit het west-noord-westen waait wordt het circa 13 graden. Donderdagmiddag blijft het bewolkt en er vallen enkele regenbuien, later op de dag is er wat ruimte voor opklaringen. De matige wind die waait vanuit het west-noord-westen, het wordt circa 16 graden.

Vrijdag is het zonnig met wat lichte bewolking. De temperatuur is circa 18 graden, de wind waait vanuit het oostzuidoosten en is zwak. Zaterdag is het wisselend bewolkt met ruimte voor de zon, later op de dag neemt de buien kans toe. De wind is matig en waait vanuit het zuidzuidoosten, de temperatuur is circa 23 graden.

Vorig artikelSpeciaal concert met benefiet voor Alp d’HuZes
Volgend artikelDuurzaamheid centraal bij Saxion opleidingen