24 cultuur- en sportverenigingen maken kans op de landelijke finale
DEVENTER – Dit jaar vindt voor het eerst de verkiezing ‘Vereniging van het Jaar’ plaats. De verkiezing is een initiatief van de Rabobank met haar partners in sport en cultuur: NOC*NSF, LKCA en Kunstbende met als doel de kracht van sport- en cultuurverenigingen bij zoveel mogelijk Nederlanders in de schijnwerpers te zetten. In 71% van alle Nederlandse gemeenten deden verenigingen mee aan de verkiezing. Zang & Danstheater Apropos is winnaar in de gemeente Deventer op basis van het meeste aantal stemmen en de hoogste gemiddelde waardering. Het ingezonden verhaal van Zang & Danstheater Apropos en van de andere winnende verenigingen is terug te lezen op www.verenigingvanhetjaar.nl

Bezoek de show van Zang & Danstheater Apropos RE●US welke zij presenteren op 9 en 10 juni a.s. en beoordeel zelf of zij terecht de gemeentewinnaar zijn geworden! Voor meer informatie verwijzen wij u naar: www.apropos-online.nl of neem een kijkje op hun facebookpagina.

Vorig artikelZomer vol voetbalplezier bij GAE Soccer Camps
Volgend artikelGo Ahead Eagles bindt doelman Lars Jansen