DEVENTER – Go Ahead Eagles organiseert in de aankomende zomervakantie vier Go Ahead Eagles Soccer Camps voor kinderen van 6 tot en met 15 jaar bij verschillende amateurverenigingen in de regio. Alle Go Ahead Eagles Soccer Camps duren drie dagen en staan onder leiding van gediplomeerde trainers. De data van de Go Ahead Eagles Soccer Camps zijn van 23 t/m 25 juli (bij Sportclub Deventer), 20 t/m 22 augustus (bij Apeldoornse Boys), 22 t/m 24 augustus (bij Warnsveldse Boys) en 29 t/m 31 augustus (bij DVV Go-Ahead). Inschrijven kan via www.ga-eagles.nl/soccercamps.

Skill Games

Voetbalontwikkeling en voetbalbeleving staan centraal tijdens de Go Ahead Eagles Soccer Camps. Na afloop ontvangen alle deelnemende kinderen hun eigen Go Ahead Eagles Soccer Camps-tenue, een Go Ahead Eagles Goodiebag en een certificaat als herinnering aan drie dagen vol voetbalplezier. Als nieuw onderdeel van het Soccer Camps-programma introduceert Go Ahead Eagles de Skill Games. Hierbij worden de leukste Skill Games uit de voetbalgame FIFA op het voetbalveld nagedaan.

Volledig programma

Alle trainingen van de Go Ahead Eagles Soccer Camps vinden dagelijks plaats van 9:00-15:00 uur. Naast een uitgebreid voetbalprogramma is er ook een animatieprogramma, zoals bijvoorbeeld een voetbalquiz, bingo en een voetbalfilm. Bovendien komen er tijdens de Go Ahead Eagles Soccer Camps spelers van het eerste elftal van Go Ahead Eagles op bezoek om voetbaltips te geven en handtekeningen uit te delen. Verder is er ook gelegenheid om op de foto te gaan met de spelers.

Vorig artikelAtelier Warempel bij Cultuurhuus Braakhekke 
Volgend artikelZang & Danstheater Apropos gemeentewinnaar ‘Vereniging van het Jaar’