DEVENTER – Op zondag 20 mei 2018 start er om 9.30 uur ’s morgens een vogelfietstocht onder deskundige leiding in en door Deventer. De start is op De Brink, bij het Albert Schweitzermonument (voor Brink 89). De tocht duurt ongeveer twee uur. We verwachten diverse vogelsoorten te zullen zien. Zoals huiszwaluw, gierzwaluw, diverse meeuwensoorten, roodstaart, roek en mus en met wat geluk ook de slechtvalk! Maar met vogels weet je het nooit en het is telkens weer een verrassing wat je tegen komt.

De tocht is georganiseerd door de Vogelwerkgroep IJsselstreek. Deelname is gratis, maar er is nog maar een beperkt aantal plaatsen. Fiets zelf meenemen. Een verrekijker kan goed van pas komen. Aanmelden is verplicht. Dit kan via het opgavenformulier op  http://www.vogelweek.nl/

Vorig artikelIedere werkdag de Ochtendshow op Deventer Radio 107.3 FM
Volgend artikelDoor de ogen van Sonja – Vluchten naar vrijheid.. als zieke attractie