dinsdag, 28 november 2023

Het wonder van Turkse kracht is een feit

DEVENTER – Wie in de winterstop had gedacht dat Turkse Kracht zich zou handhaven in de derde klasse, werd voor gek verklaard. Toch zijn het de Turken van het Rielerenk gelukt.

Na een fantastische eindspurt in de competitie mocht Turkse Kracht handhaving gaan veilig stellen in de nacompetitie. Waar vorige week de grote rivaal Davo werd verslagen, moest vandaag Albatross de volgende en laatste slachtoffer gaan worden.

Na 17 minuten kwamen de Turken al op voorsprong in Ugchelen. Het was aanvoerder Arslan Ekrem die de bal binnen knikte en zo de Turken van Coskun Karademir op voorsprong zetten. Halverwege de eerste helft kwam Albatross op gelijke hoogte door een goal van Sander van Hal, tevens aanvoerder van de ploeg. De eerste helft stond bol van kansen van beide ploegen. Toch was het Turkse Kracht die nog voor rust de voorsprong pakte. Het was voor de zoveelste keer dit seizoen Orhan Taflan die Turkse Kracht op voorsprong wist te zetten. Taflan en Bayraktar waren dit seizoen toch wel de twee uitblinkers bij de rood-witten.

De tweede helft was een om snel te vergeten. Turkse Krach zakte in en liet Albatross het spel maken. Dit leidde enkel tot schoten van afstand. Hierdoor is de derde klasse nooit in gevaar geweest in deze wedstrijd. Het is Turkse Kracht gelukt om de Houdini act te voltooien. Hierdoor mogen de Turken volgend seizoen weer uitkomen in de derde klasse!

error: Content is protected !!