dinsdag, 16 juli 2024
FOTO: Henny Meyerink

Het eerste Pepe Jacomé toernooi bij FC RDC

DEVENTER – Op Sportpark Borgele zal in de voorbereiding van het seizoen 2018-2019 het 1e Pepe Jacomé Toernooi gehouden worden. Op 21, 23 en 25 augustus strijden SDOL uit Luttenberg, VV Holten, De Gazelle en gastheer FC RDC om de hoofdprijs.

Op dinsdag 21 augustus wordt De Gazelle – FC RDC gespeeld, waarna SDOL – VV Holten op donderdag 23 augustus gespeeld zal worden. Beide wedstrijden vangen aan om 20:00 uur. Op zaterdag 25 augustus spelen om 12:00 uur de verliezers van deze wedstrijden tegen elkaar waarna om 14:30 uur de finale tussen beide winnaars gespeeld wordt. Alle wedstrijden staan onder leiding van scheidsrechters aangesteld door de Deventer Scheidsrechters Commissie.

Op de finaledag is er meer dan voetbal op het Sportpark Borgele! Naast de prijsuitreiking is er ook een heus Rad van Fortuin waarbij verschillende leuke prijzen te winnen zijn. Tevens is er een heerlijke BBQ en zal er live muziek zijn door een optreden van Deventer zanger Jeffrey Pasie.

Al met al meer dan voldoende aanleiding om op deze dagen het mooie Sportpark Borgele te bezoeken voor interessante voetbalwedstrijden en meer

Vorig artikelDeventer heeft financiële huishouding op orde
Volgend artikelHet wonder van Turkse kracht is een feit
error: Content is beschermd!!!