DEVENTER – Paspoort mee en op naar de stembus. Vrijdag en vandaag brachten al duizenden Turkse Nederlanders hun stem uit bij De Scheg in Deventer. De komende dagen komen er nog vele duizenden meer Turken uit Friesland, Groningen, Drenthe, Gelderland en Overijssel naar Deventer om hun stem in de Turkse verkiezingen te laten horen.

De verkiezingen lijken dit jaar tussen twee kampen gaan. Namelijk tussen de voor- en tegenstanders van de huidige president Erdogan. Als Erdogan opnieuw wint, is hij aan het einde van zijn nieuwe termijn twintig jaar lang premier en president geweest.

Behalve in Deventer, kan er ook in Amsterdam en Den Haag worden gestemd. Tot en met dinsdag kunnen de Turken hun stem uitbrengen.

Vorig artikelStreet Art voor jubilerend Deventer
Volgend artikelGAE neemt binnenkort besluit over probleem Vak 19