DEVENTER – Op zaterdag 30 juni en zondag 1 juli organiseert de Kynologenclub Deventer weer een Agility wedstrijd. Agility, voorheen Behendigheid, is een wel zeer populaire tak van hondensport. Uit alle uithoeken van het land komen deelnemers naar Deventer om hieraan mee te doen. Een geweldig evenement , ook om naar te kijken. Op beide dagen wordt gestart om 09.00 uur.

Op zaterdag is het een (landelijke) competitiewedstrijd 1e graad large, medium, small en 2e graad large, medium en small. De zondag is voor debutanten. Ook daarbij de klassen large, medium en small. Debutanten zijn sporters die (nog) geen startlicentie hebben en willen beginnen in deze sport.

Zie hoe behendig de honden op aanwijzing van hun baasjes een parcours met hindernissen afleggen. Liefst foutloos uiteraard en dan ook nog in de snelste tijd. Misschien is deze tak van sport ook iets voor U?

De toegang is gratis. Graag tot ziens op 30 juni en 1 juli 2018  bij de Kynologenclub Deventer aan de Molbergsweg 3 in Deventer

Vorig artikelVoor 3e keer op rij gasleiding stukgetrokken
Volgend artikelWeerbericht dinsdag