dinsdag, 16 april 2024

Bekgallery doet mee aan Deventer 1250

DEVENTER – Het in maart 2018 gestarte kunstcollectief van Bekgalerie in Deventer neemt deel met kunstwerken rondom Deventer 1250. De werken zijn te zien in de etalage in de Golstraat 9. De sfeervol ingerichte galerie vindt het belangrijk om aan te haken bij zoveel mogelijk lokale Deventer activiteiten, het 1250 jarige bestaan van Deventer is er zo één, in de stad bruist het inmiddels van de activiteiten.

De kunstwerken die in de etalage zijn te zien, zijn van Anneke Mensink, Esther De Wilde en Joke Proper: samen vormen zij het enthousiaste team van Bekgallery. Mooi detail: de oude sleutel van de Bergkerk is verwerkt in één van de tentoongestelde werken.

Momenteel is er een expositie te zien van Patricia Achenbach, heel toepasselijk ook uit Deventer, loop gerust eens binnen om een kijkje te nemen. Het bruist bij Bekgallery, op dit moment maken zij mooie plannen voor de toekomst zoals bijvoorbeeld een galerieroute waar meerdere Galeries in Deventer aan deel kunnen nemen. Voor meer informatie kunt u terecht in de galerie die open is op donderdag-, vrijdag- en zaterdagmiddagen en op bijzondere koopzondagen.

Vorig artikelAction opent winkel winkelcentrum Colmschate
Volgend artikel‘Deventer Putmoord’ voor het goede doel
error: Content is beschermd!!!