DEVENTER – Op 11 juni is de bouw van de woningen in De Venen in Rivierenwijk officieel gestart. Liesbeth van Asten van Rentree en wethouder Jan Jaap Kolkman legden het laatste deel van een begane grondvloer als een puzzelstuk op z’n plek.

Tussen de Veenweg, Snipperlingsdijk en Oude Bathmenseweg bouwt Nikkels 26 eengezins-huurwoningen, 25 huurappartementen en 32 koopwoningen. De eengezins-huurwoningen zijn het eerst klaar. Deze worden, als alles volgens planning verloopt, vanaf begin 2019 (t/m het voorjaar) opgeleverd. Daarna volgen de appartementen in de zomer van 2019. De koopwoningen van Nikkels worden, zoals het er nu naar uitziet in het najaar van 2019 opgeleverd.

Bij de feestelijke start bouw waren omwonenden, leden van de Kopgroep Rivierenwijk, het BAR (Bewoners Adviesorgaan Rentree) aanwezig en directie en medewerkers van Nikkels, I’M Architecten, Hoogstraat en gemeente Deventer.

Vorig artikelHappy Tosti opent de deuren
Volgend artikelDeventer Hanzezangers vieren 25-jarig bestaan