DIEPENVEEN – De ondernemers van Diepenveen verenigd in de Ondernemersvereniging Diepenveen geven op Vaderdag 17 juni 10 verrassingspakketten weg. U mag een vader voordragen die in uw ogen zo’n verrassing verdient! Ga naar https://goo.gl/forms/hWKMurLg9mxGttHU2 en vul het formulier volledig in. Vergeet vooral niet een leuke tekst te schrijven voor op het kaartje aan het pakket met uw naam als afzender. Er zijn wel enkele praktische voorwaarden

o De opgegeven vader moet in Diepenveen, Deventer, Schalkhaar, Olst, Boskamp of Wesepe wonen
o De aanmelding moet uiterlijk zaterdag 16 juni om 19.00 uur binnen zijn
o De opgegeven vader moet op Vaderdag tussen 10.00 en 14.00 uur thuis zijn

De pakketten worden op Vaderdag zo mogelijk tussen 10.00 en 14.00 uur bezorgd. De namen van de ontvangers van een Vaderdag verrassingspakket worden bekend gemaakt na het bezorgen van alle pakketten en gepubliceerd op de Facebookpagina van de Diepenveen Borgele
Krant en de site en Facebookpagina van DorpspleinDiepenveen.nl. Als uw voorgedragen vader een pakket ontvangt, krijgt u via uw opgegeven e-mailadres een bericht hiervan.

Vorig artikelNieuwe geldautomaat Bathmen in gebruik
Volgend artikelTurken naar de stembus in Deventer