BATHMEN – De nieuwe geldautomaat van Rabobank Salland in de Bathmense Welkoop winkel is deze week al in gebruik genomen. Dankzij medewerking van diverse partijen kon de procedure voor het plaatsen van een nieuwe automaat versneld opgestart worden. Dit zorgde ervoor dat de oorspronkelijk voor medio juli aangekondigde nieuwe automaat al deze week geplaatst kon worden. De geldautomaat is tijdens de openingsuren van de Welkoop winkel beschikbaar voor geldopname.

Rabobank directeur Ed den Besten is erg blij met deze onverwachte wending: “We vonden het voor onze klanten vervelend dat we begin mei vrij onverwacht onze automaten in de Dorpsstraat moesten sluiten. Vooral het gemis van de geldautomaat werd door een aantal klanten als erg lastig ervaren. Dan is het mooi om te zien dat goed overleg met betrokken partijen ertoe leidt dat een en ander in een stroomversnelling kan raken, waardoor Bathmen slechts één maand de Rabobankgeldautomaat heeft moeten missen. In samenspraak met Henri Bakker van Welkoop hebben we gekozen voor een plek in de winkel die klanten bij een geldopname voldoende privacy biedt.”

Vorig artikelReünie Europaschool Deventer
Volgend artikelDe Diepenveense ondernemers delen uit met Vaderdag