COLMSCHATE – Op dit moment is er in Gemeenschapshuis De Kuip een expositie te zien van prachtige schilderijen gemaakt door Gea Holtslag-Bakker. De schilderijen zijn de komende weken te vinden in de foyer van De Kuip.

De 54-jarige Gea is woonachtig in Deventer. Na ernstig ziek te zijn geweest in 2006 is Gea als therapie begonnen met schilderen. Eerst met waterverf (aquarel) en later ook met acrylverf. In De Kuip hangen op dit moment 14 acrylverf schilderijen van haar. Heeft u interesse in deze schilderijen, kom dan een keer langs in De Kuip. De koffie staart voor u klaar. De schilderijen blijven hangen tot 15 juli 2018.

U kunt de expositie komen bekijken van maandag tot en met donderdag van 10.30 – 12.00 uur en ‘s avonds vanaf 19.00 uur. Vrijdags is de Kuip vanaf 10.30 – 24.00 uur geopend. De Kuip vindt u aan de Bloemendalsweg 1b. Meer informatie via www.de-kuip.nl

Vorig artikelWindkorenmolen de Leeuw vraagt uw Molen (vakantie) foto
Volgend artikelAanmelden Burendag 2018 geopend