zaterdag, 18 mei 2024

Windkorenmolen de Leeuw vraagt uw Molen (vakantie) foto

DEVENTER – ‘In Europa’ is het landelijk thema van de Open Monumentendagen , die dit jaar op 8 en 9 september aanstaande worden gehouden. In dat kader organiseert Windkorenmolen de Leeuw te Oude Molen (Lettele/Bathmen) een fototentoonstelling met een overzicht van molens ’IN-EUROPA’, door u gemaakt.

Graag ontvangt de Stichting voor deze tentoonstelling  uw (vakantie)foto van een molen die u op uw bestemming of onderweg ergens in Europa heeft gefotografeerd. Of u nu in Nederland blijft of naar het buitenland gaat (of al bent geweest), of het een grote of kleine molen betreft, of het een wind- of watermolen betreft, het maakt allemaal niet uit. Alle foto’s zijn welkom.  

Uw kunt uw foto sturen tot 1 september naar het e-mailadres van de Stichting : windkorenmolendeleeuw@gmail.com 

Graag de plaats waar de molen is genomen erbij vermelden. Als u daarbij dan ook nog een bijbehorende anekdote, wetenswaardigheid of eigen belevenis kan schrijven, wordt dat ook erg op prijs gesteld. Onder de inzenders worden een aantal aantrekkelijke prijzen verloot.  

He is niet een echte fotowedstrijd. Maar het is het verzamelen van mooi materaal over molens uit alle landen in Europa . Dus het maakt niet uit of u de foto nu met uw telefoon, compact camera of spiegelreflexcamera hebt genomen. Iedereen kan meedoen. 

Als u instuurt geeft u toestemming de foto te gebruiken voor de tentoonstelling. De foto zelf blijft altijd uw eigendom. DOE MEE.

Vorig artikelVanaf 24 juni geen contant meer op de bus. Wel pinnen
Volgend artikelExpositie schilderijen Gea Holtslag-Bakker
error: Content is beschermd!!!