dinsdag, 16 juli 2024
FOTO: Ronald van Dam

Frans Hemmelder toernooi bij Sportclub Deventer

DEVENTER – Aankomend weekend staat het jaarlijkse Frans Hemmelder toernooi op het programma bij Sportclub Deventer. Het internationale toernooi begint aankomende vrijdag al en wordt zondag afgesloten met de finalewedstrijden.

Jaarlijks strijden ongeveer twaalf elftallen uit binnen- en buitenland een weekend lang om de prestigieuze Frans Hemmelder bokaal. Toch staat er aankomende zondag nog iets wat belangrijkers te gebeuren op het veld van Sportclub Deventer

Na de finale wedstrijden van het Frans Hemmelder Toernooi zullen Sportclub Deventer en IJsselstreek het veld betreden voor de halve finale van de nacompetitie. Wil Sportclub Deventer het feestweekend goed afsluiten moet er gewonnen worden van IJsselstreek. Bij een nederlaag degradeert de ploeg van de Zandweerd na een jaar alweer terug naar de vijfde klasse.

Vorig artikelColumn Herman Bakker uitvaartzorg: Rituele bewassing
Volgend artikelRenovatie Stadspoorthagen van start
error: Content is beschermd!!!