DEVENTER – Zaterdag 16 juni van 13.00 – 17.00 uur zet creatief bedrijfsverzamelgebouw de Geertruidentuin, gelegen aan de Fesevurstraat en de van Calcarstraat, haar deuren weer open. Het gebouw is in gebruik bij een enthousiaste groep ondernemers in de gebieden kunst, muziek, vormgeving, ambacht en zorg. Uiteenlopend van muziekdocenten tot zorgverleners, van creatievelingen tot ambachtslieden. Tijdens de open dag laten de ondernemers hun passie zien. Maak kennis met kinderyoga, bekijk een doorlopende demonstratie internetmarketing en geef je op voor teken- en schilderlessen. Je kunt ook een reiki behandeling of sjamanistische healing krijgen, loop binnen bij een atelier waar leren tassen gemaakt worden, neem een kijkje in een keramiekatelier of volg een kennismakingssessie stoelmassage met klank.

Bij het Hiphuis kun je een workshop met afvalmaterialen volgen en bij het Muziekhuis zijn er optredens, open lessen en jamsessies. Bij het Rode Kruis aan de Fesevurstraat zijn alle boeken 50 cent. Kortom genoeg te doen en te bekijken. De entree is gratis, voor enkele activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd. Voor meer informatie over de open dag, de Geertruidentuin en de ondernemers zie: https://m.facebook.com/Geertruidentuin.

Vorig artikelWeerbericht dinsdag
Volgend artikel21 bijzondere brouwerijen strijken neer in Deventer