DEVENTER – Op zaterdag 23 juni gaan de stoelen en tafels weer naar buiten. De horeca van de Grote Overstraat viert dan namelijk dat Deventer 1250 jaar bestaat. Trinibra Sushi bar, Havana Bay, Engel en Bengel Deventer, Pura Vida, Trattoria Ciao en La Sardegna pakken uit met een heerlijke maaltijd voor slechts €12,50

De Grote Overstraat is natuurlijk een prachtige straat. Met leuke winkels, mooi historische gebouwen en hele leuke en lekkere restaurants. De horecaondernemers van De Grote Overstraat vinden dat ook en hebben de handen ineen geslagen. Zo mogen ze vier keer per jaar de stoelen en tafels naar buiten brengen en de overstraat omtoveren tot een groot terras.

Eten met een knipoog naar de eigen cultuur.
Aanstaande zaterdag 23 juni is het thema dus Deventer 1250 jaar. De deelnemende zes restaurants gaan allemaal geheel op hun eigen wijze Deventer 1250 cullinair eren. En het mooiste is elke maaltijd kost maar €12,50.

De zomer van de Grote Overstraat
Deze zomer pakt de Grote Overstraat nog 2 keer uit met leuke thema’s. Zo vieren ze op zaterdag 14 juli de Zomer met leuke zomermenu’s en is er live muziek. En op zaterdag 25 augustus is er weer het inmiddels bekende Mosselfeest. (Bron: Hanzestad.nl)

Vorig artikelZorgverzekeraar Eno draait verlies van 1,6 miljoen euro
Volgend artikel1 juli Zwoele Zomermarkt op De Oorsprong