DEVENTER  – Donderdag avond 28 juni verzorgt Popkoor Prestige Deventer haar eerste mini-optreden in party centrum de Horst. Popkoor Prestige Deventer is een van de vele popkoren Prestige die landelijk steeds meer bekendheid krijgen. Het popkoor in Deventer, onder leiding van topdirigente Marjon Weerink, is begonnen op 12 oktober 2017 en telt nu ruim 90 enthousiaste mannen en vrouwen. Elke donderdag avond wordt er gerepeteerd, waarbij vooral het plezier in samen zingen voorop staat.
Het repertoire bestaat uit de hedendaagse top 40 hits, variërend van prachtige ballads tot swingende nummers van Armin van Buuren, en er wordt opgetreden met een eigen live band. Popkoor Prestige verzorgt donderdagavond 28 juni 3 mini-concerten waarvan twee er al volledig zijn uitverkocht. Voor het 3de concert zijn nog een aantal kaartjes te koop. Ook zal Popkoor Prestige meewerken aan het Korenfestival later dit jaar op de Worp. Er wordt door de leden enorm naar uitgekeken om na al die maanden oefenen en repeteren een paar spetterende optredens te geven.

Als je enthousiast bent geworden en het leuk vinden om mee te zingen, dan kun je je aanmelden via de site www.popkoorprestige.nl. Je kunt dan 2 proeflessen volgen die worden gehouden op 20 en 27 september.
Nieuwe leden zijn altijd welkom! www.popkoorprestige.nl

Vorig artikelStreekvervoer ligt vanaf woensdag weer drie dagen plat
Volgend artikelArco Bommer uit Colmschate speelt rol in bios-sensatie Redbad