zaterdag, 18 mei 2024

Nieuw terras opent in de haven

DEVENTER – Deventer is vanaf deze zomer een bijzonder terras rijker. Fooddock opent een groot terras onder de populierenbomen aan de waterkant van de haven. Met ruim tachtig zitplaatsen, hangmatten, strandstoelen en schommels.

‘Een natuurterras direct aan het water’, aldus initiatiefnemer Frank Hulscher. ‘Als het echt heet is zit je hier op de beste plek in Oost-Nederland! Heerlijk onder de bomen in het gras aan het water. En extra leuk: het is ook de plek waar onze bootjes vertrekken voor een mini-rondvaart door de haven!’  

In 2016 opende de foodhal al het eerste drijvende terras van Oost-Nederland. Het voormalige ponton van het pondje vaarde van de IJssel naar de haven en werd omgebouwd tot terras. ‘Op ons drijvende terras zit je de hele dag heerlijk in de zon, maar we misten een schaduwrijker plekje. Nu hebben we ontzettend fijne terrassen voor elk weer!’ 

Vorig artikelOpening studio Rivierenwijk
Volgend artikelRonald McDonald huiskamers mogelijk in Deventer ziekenhuis
error: Content is beschermd!!!