Het leven kan soms druk en hectisch zijn. Afspreken met vriendinnen schiet er gemakkelijk bij in als werk, huishouden en gezin al je tijd opslokken. Daarom is er de F.R.I.S. Summercruise 2018 op 23 juni. Een uniek evenement in het teken van lekker eten, sporten en ontspannen samen met je vriendinnen. Boek een heerlijke massage, neem deel aan een energieke sportles en laat je lekker verwennen met de beste hapjes en drankjes. Kortom, geniet van een dag me-time op het water!

De afvaart
Om 14.00 uur kun je op de Welle kade in Deventer op de boot Nirvana stappen. Erwin en Wendy Scheers van Rederij Celjo bieden met de Nirvana plek aan maximaal honderd vriendinnen die er een gezellig dagje op uit willen. Je kunt rustig lezen, kletsen en zonnen op het boven- of onderdek, maar er zijn ook gave sportlessen waar je aan mee kunt doen. Functionele, fijne lessen waar je een flinke energy boost van krijgt. We varen naar Hattem, meren daar een uurtje aan om ook aan de kant samen te sporten en varen dan weer terug richting Deventer. Voor meer informatie kijk op www.trainingsstudiofris.nl

Vorig artikel21 bijzondere brouwerijen strijken neer in Deventer
Volgend artikel21 juni gratis inloopspreekuur Gilde-Seniorweb