DEVENTER – Op zaterdag 16 juni houdt Groei & Bloei Deventer en omstreken haar traditionele fiets- en autoroute langs een aantal speciaal opengestelde tuinen. De route voert dit jaar naar tuinen in en rond Diepenveen. Er kunnen 11 tuinen worden bezocht, zowel klein als groot en elk met een eigen uitstraling. Vooral met de fiets kan men behalve van de tuinen volop genieten van de omgeving, want er is weer een mooie route van ca 16 km uitgezet. De start is tussen 9.30 en 11.00 uur vanaf het parkeerterrein op de hoek IJsseldijk-Schapezandweg in Diepenveen voor hotel Gaia (Huis Nieuw Rande). De kosten zijn 3,50 euro voor leden en 5 euro voor niet-leden.

www.deventer.groei.nl

Vorig artikelMuziek op de kermis, met Jaman en Sieneke en vele meer
Volgend artikelZieke kinderen vanuit Deventer Ziekenhuis in Porsche en Ferrari door Salland