DEVENTER – In een luxe en dure auto een dag toeren door Salland. Daar worden tientallen zieke kinderen vandaag erg blij van. Zaterdagochtend half elf vertrokken de eerste Porsches, Ferrari’s, Bentley’s en Jaguars vanaf de parkeerplaats bij het Deventer Ziekenhuis. Het gaat om de zogenoemde Stoppelkidsrally, een initiatief dat in Raalte is begonnen.

Super

“Allemaal om deze zieke kinderen voor één dag niet of minder ziek te laten zijn”, zegt Marc Roescher, één van de auto-eigenaren. Hij rijdt vandaag in zijn Porsche 911 met iemand die getroffen is door een wespenallergie. Vandaag hoeft hij daar even niet aan te denken. “Geweldig, ik vind het echt super dat we in deze auto’s mee mogen rijden.”

Vorig artikelOpen Tuinen Route met Groei & Bloei
Volgend artikelHenk Nijhof nieuwe formateur Deventer