DIEPENVEEN – In de afgelopen weken organiseerden de ondernemers van de Ondernemersvereniging Diepenveen een Vaderdag-actie, waarbij 10 verrassingspakketten met wijn, vleeswaren en een autowasbon werden verloot. Iedereen kon een vader voordragen, die dat in zijn of haar ogen verdiende. Op Vaderdag werden de 10 pakketten rondgebracht, waarbij zelfs enkele vaders uit bed werden gebeld. De in het zonnetje gezette vaders waren verrast en blij met het pakket. De gelukkige winnaars waren (met tussen haakjes de mensen door wie ze waren opgegeven):

Ruud Beumer Schalkhaar (Marjan Werkema)
Alex Voskuilen Diepenveen (Peter Voskuilen)
Ben Looijenga Deventer (Brian en Cynthia Looijenga)
Ruben Hattink Deventer (Carin Hattink)
Hans Struik Diepenveen (Anouk Struik)
Albert Tushaj Diepenveen (Julian Tushaj)
Huub Kolkman Diepenveen (Lean Kolkman)
Edwin van Kilsdonk Diepenveen (Ellen Lont)
Frank Dieleman Diepenveen (Dirk en Sieb Dieleman)
Leroy Halkers Diepenveen (Chantal Halkers)

Vorig artikelWeerbericht dinsdag
Volgend artikelInauguratie Deventer nachtburgemeester door Andries Heidema