Door Erwin Hoogenboom
Dinsdagochtend is het bewolkt met een kleine kans op een bui. Met een matige wind die vanuit het westzuidwesten waait wordt het circa 17 graden. Dinsdagmiddag blijft het bewolkt met wederom kans op een bui. De matige wind die waait vanuit het westen, het wordt circa 21 graden.

Woensdag is het een afwisseling van zon en bewolking. De temperatuur is circa 24 graden, de wind waait vanuit het zuidwesten en is matig. Donderdag overheerst de bewolking en de kans op een bui die neemt toe, later op de dag is er ruimte voor opklaringen. De wind waait vanuit het westnoordwesten en is matig tot stevig, de temperatuur is circa 15 graden.

Vorig artikelVoormalig GA Eagles-spits Leon de Kogel ernstig gewond bij auto-ongeluk
Volgend artikelOVD heeft 10 vaders verrast met een verrassingspakket!