DEVENTER – SNS Deventer en de Koninklijke UD zijn een meerjarige samenwerking aangegaan. De SNS zal de komende drie jaar onder meer materiaal voor de jeugd, ondersteuning van evenementen en shirtreclame sponsoren.

Bij de afsluiting van het voetbalseizoen op het Schootsveld van UD werd afgelopen zondag 3 juni 2018 het contract getekend. Namens de SNS werd dit gedaan door Debby Wissing-Jansen, manager klantgebieden van de SNS. Penningmeester Cees de Graaf tekende namens het bestuur van de Koninklijke UD.

SNS hecht sterk aan duurzaamheid en aan het bieden van (sport)mogelijkheden voor de jeugd. Verder is SNS een normale, nuchtere bank die toegankelijk is voor alle mensen. De Koninklijke UD herkent zich in deze waarden en doelstellingen en wilde graag een partnership met SNS aangaan.

SNS Deventer heeft onder meer een vestiging in Colmschate en wil zich nadrukkelijk profileren op de consumentenmarkt. De samenwerking met Koninklijke UD is een concretisering hiervan.

Cees de Graaf over de samenwerking: “De Koninklijke UD is zeer content met deze overeenkomst. Deze sponsor draagt bij aan de financiële stabiliteit van de vereniging en sluit uitstekend aan bij de ambitie om het jeugdvoetbal op een hoger plan te brengen.”

Vorig artikelTiental meldingen van mogelijk Jihadisme
Volgend artikel17 juni Deventer Swing Orkest op terras School van Frieswijk