DEVENTER – Afgelopen vrijdag maakte vakblad Vastgoed haar Top 100 Woningmakelaardij bekend. Thoma Post Makelaars is in deze landelijke verkiezing op de 9e positie geëindigd en daarmee het best verkopende makelaarskantoor van Oost Nederland.

De ranglijst geeft inzicht in de best verkopende makelaarskantoren in Nederland, in samenwerking met datapartner Immowise. De focus ligt op het aantal verkooptransacties bestaande bouw. Albert Post (directeur/eigenaar van Thoma Post Makelaars) is vanzelfsprekend erg trots. Volgens Post is de combinatie van persoonlijke service, marktkennis in de regio’s, innovatief zijn met marketingtools en het slim inzetten van social media het recept voor de topnotering.

Vastgoed Top-100

In het onderzoek gaat het uitsluitend om de verkoop van woningen van bestaande bouw. Factoren die meewegen zijn: het aantal transacties, de omvang van de portefeuille, het aantal nieuwe opdrachten, acquisitie en de doorlooptijd van de verkochte woningen. De verkoop van nieuwbouwwoningen en de bemiddeling  bedrijfsobjecten zijn niet meegenomen in deze top 100. Thoma Post heeft hier ook specialisten voor in huis, net als in hypotheek bemiddeling.

Vorig artikelRabobank Salland Coöperatiefonds-bijdrage voor regionale projecten
Volgend artikelOngewoon Strategie & Creatie en Verzameld Werk slaan handen ineen