DEVENTER – Zondag werd in Deventer op het evenemententerrein de Platvoet, aan de Roland Holstlaan, een grote vlooienmarkt en kofferbakverkoop gehouden. Dit trok honderden bezoekers. Iedereen kon er heerlijk rondneuzen en er werd veel verkocht; van speelgoed tot geluidsinstallaties en van kinderkleding tot aan mooi speelgoed.

Normaal werd dit gehouden in Apeldoorn in de Americahal. De organisatie kon daar echter niet meer terecht en besloot het evenement in Deventer te organiseren.

Voor Deventer was dit een geslaagd evenement en moet zeker vaker worden georganiseerd, zoals meerdere bezoekers lieten weten. De organisatie Don Events is ook erg tevreden en heeft voor 29 juli aanstaande, van 9.00 tot 16.00 uur, wederom een grote vlooienmarkt op dit terrein gepland.

 

Vorig artikelJosé Terpstra wint goud bij Ahoy Cup
Volgend artikel2x Shanty bij Artius-Humanitas