Speciaal voor Deventer 1250 jaar bouwt de Franse kunstenaar Olivier Grossetête tijdens het internationaal buitentheaterfestival ‘Deventer Op Stelten’ een aantal metershoge torens en objecten van karton. Samen met inwoners en festivalbezoekers worden van karton en plakband twee torens van ruim 20 meter hoog gebouwd én het kerkje van Lebuïnus waarmee Deventer is gesticht. De bouw vindt plaats vanaf 28 juni in de Grote of Lebuinuskerk. De kartonnen bouwwerken gaan tijdens het festival (6-8 juli) op het Grote Kerkhof de hoogte in. Hiervoor zijn 1250 (!) bouwers nodig. Dus geef je op voor dit unieke participatieproject en bouw mee! Inschrijven: www.deventeropstelten.nl

Van 28-06-2018 t/m 04-07-2018 (m.u.v. 02-07) wordt er in de Grote of Lebuinuskerk gebouwd. Vanaf 09:00 uur. Deelname gratis.

Vorig artikelWeerbericht zondag
Volgend artikelInitiatief voor Koningsdag bij ‘Schalkhaar vindt elkaar’