zaterdag, 2 maart 2024

Deventer vacature-bank voor zorg helpt zij-instromers

DEVENTER – De Deventer vacaturebank ZorgSelect voor werknemers in de zorg helpt zij-instromers aan de slag te gaan of de overstap naar een andere baan in zorg en welzijn te maken. Via de extra website sterkinjewerk.nl kunnen geïnteresseerden zich aanmelden voor een loopbaanadviseur.

De toenemende vraag van gekwalificeerd personeel in de zorg heeft Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn genoopt tot actie. Via het landelijke project ‘Sterk in je werk’ dat eind 2016 is gestart, krijgen (zorg)medewerkers gratis de kans hun loopbaan een positieve wending te geven.  Via ZorgSelect wordt (nieuw) personeel gezocht voor het werk in de zorg.

Adviseurs van ZorgSelect begeleiden de deelnemers aan Sterk in je werk in Oost-Nederland. Na aanmelding wordt er contact opgenomen voor het maken van een afspraak bij de aanmelder in de buurt. In Oost-Nederland vinden de gesprekken plaats in Deventer, Doetinchem, Hengelo en Zwolle. 

error: Content is beschermd!!!