zondag, 10 december 2023
FOTO: - Erik Pasman

Zaterdagavond Sallands streekteam vs GAE

DEVENTER – Zaterdagavond om 19.00 uur staat de derde oefenwedstrijd gepland. De ploeg van John Stegeman gaat in Heeten op bezoek bij het Sallands Streekteam. Met spelers van elf verschillende ploegen uit de regio is het de vraag hoeveel tegenstand zij kunnen bieden aan Go Ahead Eagles.

Afgelopen dinsdag oefende Go Ahead nog tegen Voorwaarts in Twello. Waar in de eerste 45 minuten driemaal werd gescoord, viel het in de tweede helft stil. Stegeman liet weten teleurgesteld te zijn in de jonge jongens die niet streden voor hun kans. Vanavond krijgen zij een herkansing in de jaarlijkse oefenwedstrijd tegen het Streekteam. In de vorige editie tegen het Streekteam kwam Go Ahead juist na rust op gang. De ploeg van toenmalig trainer Vlemmings scoorde 6 maal na rust. Man of the match destijds was Shadrach Eghan met een heuse hattrick.

Selectie Sallands Streekteam: Paul Vlaskamp (Overwetering) Bjorn Lokate (Heeten) Jim Brinkhof (Rohda Raalte) Bram Eijkelkamp (Heino) Joey Nijenkamp (Lemelerveld) Rick Evers (Heeten) Twan Huijsmans (Schalkhaar) Jacco ten Hove (De Zweef) Tim Liefers (Wijhe’92) Paul Roetert (Schalkhaar) Luc Fakkert (Heino) Stijn Kogelman (Lemelerveld) Jurrian Keilholtz (Rohda Raalte) Jort Schutte (Nieuw Heeten) Sharma Ekuchu (De Zweef) Koen Sloot (Dalfsen) Gijs Martens (Holten)

error: Content is protected !!