SCHALKHAAR – Bij het Groene erf in Schalkhaar, waarvan ook de Parabool onderdeel is, wordt hard gewerkt aan extra ruimte. Grote bouwkranen waren afgelopen week druk bezig om een groot stalen frame neer te zetten op de eerder gestorte betonvloer. Er komt een dagopvang, een ruimte voor fietsen en een berging/opslag bij. Kortom, een geheel nieuw activiteitencentrum voor 12 cliënten van de Parabool.

De bouw vindt plaats achter het pas gebouwde appartementencomplex voor jongeren aan de Oerdijk in Schalkhaar. De Parabool heeft de buurtbewoners in de omgeving Oerdijk en Dijkhuispad op de hoogte gesteld middels een brief i.v.m. de bouw van het activiteitencentrum.

De opening van het nieuwe gebouw staat gepland voor januari 2019

Vorig artikelKeuken Kampioen Divisie en KNVB Beker live en gratis op Fox
Volgend artikelGrote zomerbrocante op de Brink