DEVENTER – Vanaf komend seizoen zijn er meer live wedstrijden en samenvattingen dan ooit te zien van de Keuken Kampioen Divisie en de KNVB Beker. Gewoon gratis bij FOX op kanaal 11 (o.a. Ziggo, Canal Digitaal, Caiway, Tele2) of 14 (o.a. KPN). Met de toevoeging van wekelijkse sportprogrammering op maandag en vrijdag biedt FOX een combinatie van de beste internationale tv-series en live sport.

De Keuken Kampioen Divisie gaat van start op vrijdag 17 augustus. Met deelname van populaire clubs is de competitie komend seizoen aantrekkelijker en spannender dan ooit. Om zoveel mogelijk mensen hiervan op laagdrempelige wijze te laten genieten, geeft FOX vanaf komend seizoen de Keuken Kampioen Divisie een prominente plek in de programmering met wekelijkse live uitzendingen op maandag- en vrijdagavond.

Op vrijdag brengt FOX een live schakelkanaal met de hoogtepunten van alle wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie met aansluitend alle samenvattingen. De maandag staat in het teken van een live wedstrijd die avond. Ook in de weekenden waarin de Eredivisie stilligt vanwege interlandvoetbal, maar er in de Keuken Kampioen Divisie wel wordt gespeeld, brengt FOX meerdere wedstrijden live op het scherm. In totaal gaat het komend seizoen om bijna 100 dagen met live voetbal uit de Keuken Kampioen Divisie, KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal. Gewoon gratis te zien op FOX op kanaal 11 of 14.

De fans krijgen komend seizoen een groter live aanbod dan ooit van het KNVB Bekertoernooi. FOX verdrievoudigt het live aanbod op het open net naar negen live wedstrijden. Al in de eerste drie rondes brengt FOX iedere donderdag één live bekerwedstrijd, alle samenvattingen van de volledige bekerronde en de live loting.

Vanaf de kwartfinales zendt FOX uit op dinsdag, woensdag en donderdag met iedere dag één live wedstrijd, samenvattingen en op donderdag de live loting. Ook de halve finales en de finale zijn live te zien op FOX. De eerste ronde van de KNVB-beker staat 25, 26 en 27 september op het programma.

Vorig artikelSenS Makelaars, een frisse kijk op de makelaardij
Volgend artikelActiviteitencentrum in aanbouw