DEVENTER-Iedereen weet dat rijden onder invloed gevaarlijk is. Toch stappen er nog steeds mensen achter het stuur na het drinken van een paar borrels, het roken van een joint of terwijl zij zware medicatie gebruiken. De campagne ‘Rijden Zonder Invloed’ heeft als doel om rijden onder invloed van alcohol, drugs en medicijnen – en de gevolgen daarvan – sterk te verminderen. Op 15 juli is het campagneteam in Deventer aanwezig om bezoekers van Go Ahead Eagles Fandag bewust te maken van de gevaren van alcohol- en drugsgebruik in het verkeer.

Het campagneteam is op 15 juli tussen 12.00 en 17.00 uur aanwezig. Bezoekers kunnen plaatsnemen in een Alcokart. Dit is een speciale kart die voorzien is van een “rijden onder invloed” stand. Hierdoor zal de kart reageren alsof de bestuurder onder invloed van alcohol is.

Vorig artikelAstrid van de Ende neemt afscheid van Nicolaasschool
Volgend artikelRestanten koeien gevonden bij werkzaamheden Brinkgreverweg